- یک‌شنبه، ۲۹ فروردین ۱۴۰۰

به دانشکده مهندسی پردیس فارابی دانشگاه تهران خوش آمدید

جدیدترین مطالب

• شنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۰
    کارگاه آموزشی «الگوریتم بهینه‌سازی کشتل»
  • چهارشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۰

پایان امتحانات: 24 تیر 1400

معرفی دانشکده

معرفی دانشکده مهندسی پردیس فارابی دانشگاه تهران

دانشکده مهندسی، یکی از دانشکده‌های چهارگانه پردیس فارابی دانشگاه تهران است که در شهر مقدس قم واقع شده است. کلیات تأسیس این دانشکده در سال ۱۳۸۶ توسط هیأت امنای دانشگاه تهران مصوب شد و شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در همان سال با تأسیس این دانشکده موافقت اصولی به‌عمل آورد. ساختار سازمانی این دانشکده در سال ۱۳۹۲ توسط هیأت منتخب شورای دانشگاه مورد تصویب قرار گرفت. این دانشکده از ابتدای سال تحصیلی ۱۳۹۲-۹۳ از طریق کنکور سراسری اقدام به پذیرش دانشجو نموده است.

این دانشکده در حال حاضر بیش از ۳۰۰ دانشجو و هشت عضو هیئت علمی در دو گروه تخصصی مهندسی کامپیوتر و مهندسی صنایع دارد. رشته‌های دایر در این دانشکده در حال حاضر، رشته‌‌های مهندسی کامپیوتر و مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی و رشته‌های مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی و رباتیک، مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی صنایع گرایش بهینه‌سازی سیستم‌ها و مهندسی صنایع گرایش لجستیک و زنجیره‌ی تأمین در مقطع کارشناسی ارشد می‌باشد. چهار آزمایشگاه پژوهشی در حوزه‌های تخصصی فضای سایبر، یادگیری عمیق، داده‌کاوی و محاسبات و ارتباطات کوانتومی در این دانشکده فعال است و علاوه بر پژوهش‌های بنیادی، به اجرای پروژه‌های مهم کاربردی در این حوزه‌ها می‌پردازند.

تمامی اعضای هیئت علمی این دانشکده دارای برنامه جامع تحقیقات مصوب هستند. برنامه‌ی جامع تحقیقات بخش مهندسی کامپیوتر با عنوان «توسعه‌ی زیرساخت و کاربردهای فضای سایبر» و برنامه‌ی جامع تحقیقات بخش مهندسی صنایع با عنوان «بهینه‌یابی در سیستم‌های صنعتی، اقتصادی و اجتماعی» مصوب شده است که دربرگیرنده‌ی زمینه‌های پژوهشی اعضای هیئت علمی و موضوعات پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشجویان دانشکده است.

نمایه آموزشی دانشکده

292 دانشجو